Wat ontzettend fijn dat je middels het Turbo S pakket member wordt van Race-A-Wish en zo dit prachtige programma helpt ondersteunen!

Met jouw bijdrage gaan we het mogelijk maken voor Wenskinderen om een race van de Porsche Carrera Cup Benelux te bezoeken, ondersteun je Make-A-Wish Nederland rechtstreeks met een donatie én zichtbaarheid op de raceauto en wordt je uitgenodigd voor het speciale #TeamPGZ event. Ook kun je zelf met 2 personen een race van de Porsche Carrera Cup Benelux van dichtbij komen beleven. Maar dat is nog niet alles, want met dit pakket krijg je óók voor 1 persoon drie dagen lang toegang tot de nu al historische come-back van de Formule 1 op Zandvoort met een zitplaats op de speciale 'Ben Pon Tribune'!

Graag vragen we je om onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij kunnen dan controleren of je inderdaad klant bent van PGZ en sturen je vanuit Porsche Centrum Eindhoven de factuur voor € 2199,11 excl. BTW (€2660,92 incl. BTW). Mocht je aanvullende vragen of opmerkingen hebben dan kun je deze toevoegen in het opmerkingenveld. Mede namens Make-A-Wish Nederland nogmaals dank voor deze mooie bijdrage!

Ad Geerts - DGA PGZ. B.V.
Luc Vanderfeesten - DGA PGZ B.V.

Aanhef
Dhr.
Mevr.